Услуги

Ние предоставяме услуги в областта на хладилната и климатична техника. При нас можете да намерите голямо разнообразие от климатици с различни параметри на работа. Ние осигуряваме монтаж, гаранционен и извън гаранционен сервиз и ремонт на климатична техника. Имаме опит в монтажа и ремонта на климатици за редица частни лица, офиси, магазини, складове, ресторанти, болници и учебни заведения.

Монтаж на климатици

При монтажа на климатик от първостепенна важност за нас е удовлетвореността на клиента затова ние

За бързия и качествен монтаж на климатик е нужно всички изисквания на клиента да са уточнени предварително. Същинският монтаж започва с определянето на най-подходящите места за поставяне на вътрешното и външното тяло на климатика. Желателно е въздушната струя на вътрешното тяло да не е насочена директно към място където често стоят хора / например директно към легло, бюро или диван/. Монтажът на климатик освен самите тела на уреда включва и тръбен пакет, щепсел, изолации, стойки за вътрешното и външното тяло. Последната и не маловажна част от монтажа на един климатик е обучението на клиента за работа с уреда.

Ремонт на климатици

Често срещани проблеми с домашния климатик

Причина за това може да бъде пластмасовата част на климатика- при нагряване тя се разширява, а при охлаждане се свива и това води до пукащи звуци. Ако климатика често издава нетипични за нормалната му работа звуци е най-добре да се консултирате със специалист.

Източника на този проблем могат да бъдат миризмите в помещението, тъй като въздухът в помещението циркулира в климатика. Можете да използвате различни ароматизатори за климатик, които се предлагат в търговската мрежа. За да се избегне неприятната миризма е нужно да се извършва профилактика на климатика, а след време и да се сменят допълнителните филтри на климатика.

Нужно е да проветрявате редовно помещението в което е монтиран климатик. Ако това става докато климатикът е в работен режим проветряването трябва да става за кратко време, за да не се променя рязко температурата в помещението и после ще е нужно повече време климатика да «навакса» температурната разлика.

Когато климатикът не работи можете да си зададете няколко въпроса :

При проблеми не се колебайте да ни позвъните!

fb klimatici24.com - Share